REDOVITI PREMJEŠTAJI PASTORALNOG OSOBLJA

 

 

 

 

 

 

Pater Darko Sudarić premješten je, športskim rječnikom rečeno, zadnjeg dana prijelaznog roka u naš franjevački samostan i župu Duha Svetoga u Požegi. Zahvaljujemo mu na svemu pozitivnom što je učinio u našoj župi. Puno uspjeha i Božjeg blagoslova želimo mu i u novoj sredini.

Darko, hvala za sve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pater Marino Kuzminski rođen je 12. svibnja 1980. godine u Koprivnici. Nakon završene srednje škole upisao ekonomski fakultet na kojem je diplomirao i kratko radio kao računovođa u koprivničkoj bolnici. 2004. godine ulazi u samostan te nakon postulature i novicijata započinje sa studijem na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Poslije treće godine završene teologije nastavlja redoviti studij u Veroni (Italija). 2011. godine zaređen je za svećenika u Zagrebačkoj katedrali po rukama kardinala Josipa Bozanića i nakon toga kao kapelan djeluje u župi sv. Petra Apostola u Cerniku kod Nove Gradiške.
Od ovog ljeta nalazi se u službi župskog vikara u našoj župi sv. Josipa Radnika u Vukovaru -  Borovo naselje. Vodit će brigu za FRAMU - Franjevačku mladež, župski vjeronauk, a osobito brigu oko krizmanika.

Želimo mu da se čim prije i što bolje snađe na novoj dužnosti i u novoj sredini!

 

 

 

 

 

 

 

Autor: fra Vjenceslav Janjić, Objavljeno 28.8.2014.g.