Lokacija:
Franjevačka 1
Koprivnica 48000
Tel:  048/642-160

OBAVJESTI

ŽUPNE OBAVIJESTI OD 8. 12. DO 15. 12. 2019.

Hitova: 1299

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

ZORNICE U NAŠOJ CRKVI

Za vrijeme Došašća svakog dana misa zornica je u 6 sati ujutro.


SUSRET SKUPINE 60+

U srijedu, 11. prosinca ima svoj susret skupina 60+. Tema o kojoj će govoriti vjeroučitelj Miroslav Ričko glasi: GDJE NAM SE IZGUBIO BOŽIĆ. Susret počinje u 16,30


PALJENJE ADVENTSKE SVIJEĆE

U subotu, 14. prosinca, uoči 3. nedjelje Došašća u 18,30 upalit ćemo treću svijeću na adventskom vijencu koji kroz cijelo Došašće stoji na novom trgu ispred kipa sv. Antuna. Za tu prigodu ponesite svijeće.


DA BOŽIĆ BUDE LIJEP - NE SAMO MENI!

3. nedjelja Došašća, 15. prosinca, već je nekoliko godina dan Karitasa. Božić se bliži i mnogi su u teškim prilikama života. Pokažimo svoju solidarnost s onima koji su u nevolji. Svatko tko želi, može donijeti bar jednu namirnicu - bila to kutija paštete, vrećica tjestenine, sapun ili štogod drugo. Možete predati u sakristiji, a mi ćemo to upotrijebiti u paketima koje pripremamo za Božić našim obiteljima koje su u potrebi. Unaprijed hvala!


ISPOVIJED KRIZMANIKA

U petak, 20. prosinca u 8,30  ispovijed je za krizmanike - 8. razred


VELIKA ISPOVIJED U ŽUPI

U subotu, 21. prosinca u 8,30 velika je ispovijed za Božić u našoj crkvi. U župi sv. Nikole istog dana u 10,30, a u župi bl. Alojzija Stepinca u 14 sati


ISPOVIJED BOLESNIKA I STARACA

Prošli tjedan obišli smo bolesnike i starce koji ne mogu doći do crkve i pripremili ih ispovijeđu i pričešću za Božić. Ako ima (a sigurno ima!) onih koji se žele ispovjediti, a nisu nam poznate njihove adrese, javite to početkom ovog tjedna da ih posjetimo.