^Vrati se na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Ljudima je to nemoguće, ali Bogu je sve moguće. (Mt 19,26)

ŽUPNI URED SV. ANTUNA PADOVANSKOG Franjevačka 1, KOPRIVNICA; Tel. 048/642-160; e-mail: fra-kc@ofm.hr; UREDOVANJE: Svaki radni dan od 8-9 i 17-18: KRŠTENJE: Prijava u uredovno vrijeme. Pouka petkom u 17:00; VJENČANJE: Obvezatan je tečaj priprave za brak. Prijava u župnom uredu mjesec dana prije vjenčanja. BOLESNICI: Bolesnicima na vrijeme omogućite posjet svećenika. Bolesnike redovito pohađamo o Božiću i Uskrsu. SPROVOD: Nakon dogovora s Komunalcem vrijeme sprovoda prijavite u župnom uredu. KLANJANJE: Svake srijede poslije večernje svete mise u našoj crkvi je pobožnost euharistijskog klanjanja. Izdaje i odgovara: Župni ured Sv. Antuna Padovanskog

ofm.hr/koprivnica/

listic   ŽUPNI LISTIĆ


    Br. 24 Download this file (listicVII39.pdf)

BROJAČ POSJETA

Danas 45

Sveukupno 952816

Dobro došli na našu web stranicu

Svibanjski susret 60+

U našoj župnoj dvorani 20. svibnja 2015. godine s početkom u 16:00 sati održan je svibanjski susret 60+. Naša gošća, hagioasistentica, gospođa Marijana Ištvanović govorila nam je o osnovama hagioterapije.

Župni izlet u Mariađud i Pečuh

U subotu 16.05 u jutarnjim satima u tri autobusa krenuli smo na naše hodočašće - izlet u Mađarsku. Uz molitvu krunice, pjesmu, duhovnu priču, pokoju šalu i povjesno-turističkih informacija dobivene od naših turističkih pratiteljica a vezanih uz Mađarsku i mjesta koje ćemo posjetiti put je brzo prošao. Prvo naše odredište bilo je Marijađud jedno od najstarijih svetišta u Mađarskoj.

U susret svetkovini Duhova

Duhovi - rođendan Crkve
Svetkovina Duhova obilježava silazak Duha Svetoga nad apostole u Jeruzalemu, 50 dana nakon Kristova uskrsnuća. Naziva se još i Blagdan Pedesetnice, i označava kraj vazmenog vremena.

Opširnije...

Svibanjske pobožnosti

Sveti Ivan Pavao II. krunicu je smatrao svojom omiljenom molitvom. Divna u svojoj jednostavnosti i u svojoj dubini. U mjesecu svibnju, Marijinom mjesecu sve župne zajednice mole krunicu i razmatraju tajnu Marijina života. Jeste li kada promišljali riječi molitve Zdravo Marijo koja nam pred oči stavlja glavne prizore života Isusa Krista?

Opširnije...

Biblijska zajednica

Biblijska grupa:

Hvala Ti Gospodine na Tvojoj providnosti. Hvala Ti što si mi otkrio svoju riječ. Biblija je najljubavnija knjiga ikad napisana, u kojoj Bog izražava bezgraničnu ljubav prema čovjeku.

Odlazak na susret Biblijske zajednice

Biblijska grupa:

Kada me Željka Đurkan pozvala da idem na Biblijsku grupu, činilo mi se to zanimljivo i rekla sam da ću iči. Međutim malo zbog nemara, malo zbog zaposlenosti nisam otišla do nedavno.

Susret Biblijske zajednice

Biblijska grupa: Na poticaj fra Krunoslava Alberta u župi sv. Antuna Padovanskog u Koprivnici svaki tjedan smo imali priliku susretati se sa Biblijom, čuti tumačenja pojedinih ulomaka, kako bi što bolje razumjeli Božju riječ. Nakon odlaska fra Krunoslava, susreti Biblijske skupine se nastavljaju svaki četvrtak poslije večernje mise.

Prva sveta pričest Hosemaria

Kada mu je bilo deset godina, Hosemario je po prvi puta primio Isusa u svoju dušu. Bilo je to 23. travnja. Majka ga je lijepo obukla i izgledao je pristojno. Njegove su sestre također obukle svoje najljepše haljine za tu prigodu.

Opširnije...

Prvopričesničko slavlje u župi

U nedjelju, 3. svibnja za vrijeme župne mise naši prvopričesnici su obnovili krsna obećanja, a danas, 10. svibnja isto za vrijeme župne mise pristupili su prvoj pričesti ovi kandidati:

Slavlje svete potvrde u našoj župi

U petak, 1. svibnja 2015. u 10 sati započelo je slavlje svete potvrde u našoj župi koje je predvodio varaždinski kanonik mr. Josip Koprek. U slavlju su sudjelovali dekan mons. Leonard Markač, župnik sv. Nikole  biskupa vlč. Tomislav Petrić, župnik iz Starigrada vlč. Nenad Piskač, i župnik Koprivničkog Ivanca vlč. Nikola Bukovčan te nas dvojica članova našeg samostana i župe.  Za vrijeme slavlja pjevao je zbor Malo stado. Iz naše župe pristupilo je 44 kandidata za svetu potvrdu. Ovo su njihova imena:

Zavoli sebe

Pronađi kutak tišine.
U buci ne možeš čuti, niti srcem osjetiti da si voljeno i dragocjeno biće. Tišina te podiže, natapa tvoje biće ljubavlju. U tišini – poput bljeska – rađa se nada, dolazi mir.

ofm.hr/koprivnica/

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

ISPOVJEDNI KUTAK

Panorama naše crkve i samostana


PopUp MP3 Player (New Window)

Copyright 2015  Župa sv. Antuna Padovanskog - Koprivnica