Lokacija:
Franjevačka 1
Koprivnica 48000
Tel:  048/642-160

KUTAK RADOSTI ZA TEBE

SAKRIJ SE U SRCE

Hitova: 882
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znaš li da je srce središte tebe? Ono nije nešto, ono je Netko. I primaš li Svetu pričest taj Netko ulazi svojim Srcem, u tvoje da ga umiri, da ga spasi, da ga dotakne, mijenja i obasja tvoj život. Taj Netko kome je Ime Isus, je čovjek. Ima uskrslo srce, ruke, noge, lice… Pruža ti svoju ruku kada više ne možeš ustati, hoda tvojim nogama ovim gradom, u tvome srcu stvara tolike projekte u tvome životu, daruje ti svoju kreativnost, svoje misli, svoje riječi i odjednom ugledaš osmijeh na svojem licu, iako je tijelo možda u boli. Da dragi prijatelju, to je dar iz Isusova Srca. Čuvaj svoje srce za lijepe trenutke s ljudima, za velika djela, čuvaj ga za vječni život. Tvoje dobro srce, smireno srce, srce puno nade i Ljubavi trebaju tvoji bližnji, tvoja domovina. Zato molim te dragi čitatelju, danas na blagdan najveće Ljubavi darovane tebi, na blagdan Srca Isusova, jednostavno DOPUSTI DA ISUS UĐE U TVOJE SRCE, DA POSLOŽI SVE U JEDAN SKLAD, DA IZMIRI, OPERE, OMEKŠA TVOJE SRCE…... On je jedini liječnik koji može i smije uči u tvoje srce. A da bi tvoje srce zračilo tom Ljubavi, dotaklo onoga pored tebe koji je žedan Ljubavi, povijalo rane ranjenima, mijenjao tvoju okolinu na dobro, moraš se i ti potruditi. Da ti pomognem, darujem ti vježbe za ZDRAVO SRCE:
1.    Budi svjestan da Bog dolazi u tvoje srce. On je sada tu u tišini tvoje «kuće» tvojeg srca. Nasmiješi mu se i reci: Dobro mi došao Isuse…. Zagledaj se u Njegove oči, Njegove ruke, u Njegovo Srce….Sjedni do Njegovih nogu i reci opraštam svima koje sam povrijedio u svome srcu ( gledaj svojim duhom osobu i izgovaraj njezino ime, kojoj praštaš u Isusovoj prisutnosti )…… Ljubim te jer i u tvome srcu stanuje Bog. Više neću ružno pričati o tebi i drugima.
2.    Oprosti i ti meni što te ne razumijem. Ti meni više ništa ne možeš učiniti, a da te ja ne ljubim. Neka je blagoslovljeno tvoje srce…… želim te ljubiti božanskom Ljubavi…
3.    Gledaj kako Isus polaže svoje ruke, na sve s kojima nisi u dobrim odnosima. Dopusti neka božanska Ljubav, uđe u sve prostore tebe i njega. Neka Ljubav natopi vaša srca…………
4.    Zahvaljuj Bogu za svakog čovjeka, koji je ranio tvoje srce i donesi svakoga dana odluku da ćeš vježbati neku krepost koju ti Isus daruje. Tako vježbaj dobre misli, izgovaranje dobrih riječi, čini dobra djela i pohvali se u svemu što uspiješ….
5.    I na kraju zahvaljuj ISUSU na milosti promjene tvojega srca.
Samo ovakvom promjenom svojega srca, stvaraš prostor u svome srcu da i drugi mogu k tebi doći. Znaj da promjene vlastitog srca spašavaju tolike brakove i čiste svaku zagađenu okolinu u kojoj živiš. Zato molim te, ne mijenjaj nečije srce, već dopusti da Isus u tebi i s tobom mijenja prvo tebe. Radujem se tvojem zdravom srcu punom ljubavi, od koje i ja živim.
Tebi s ljubavlju iz dubina mojeg i Isusovog srca želim ti mir i radost.
Marijana