Lokacija:
Franjevačka 1
Koprivnica 48000
Tel:  048/642-160

Klanjanje

S Isusom u tišini i radosti svoga srca

Hitova: 496

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Isuse, pozdravljam te u tišini i radosti svoga srca. Pozvao si me večeras i evo me. Brate i sestro, jesi li ikada Isusu pružio ruku? Je li on za tebe čovjek s kojim možeš pričati ili je negdje daleko? Je li ti ikad Isus rekao: Ajde dotakni moje rane! Pogledaj, ja sam! Onaj isti uskrsli. Moje tijelo i moja krv su dio tebe. Jesi li ti odlučio da dođeš na ovaj svijet ili sam te ja poslao? Otkrij me. Tu sam, stojim ispred tebe sakriven u ovom komadiću kruha, tu sam u tebi po svetoj pričesti koju si primila i stojim pred vratima tvoga srca i kucam ti. Hoćeš li mi otvoriti večaras svoje srce, da uđem, da te dotaknem, da pričam s tobom i onda pođem s tobom tvojoj kući. Hoćeš li mi otvoriti, pita Isus tebe i mene sada. Čeka tvoj odgovor.

Moj Isuse, znaš kako mi je žao da moji dani prolaze bez da sam svjesna Tvoje prisutnosti i što te ne zovem sjedni sa mnom za moj volan, za moj obiteljski ručak, pođi sa mnom u trgovinu, na moj posao, odgajaj sa mnom moju djecu. Oprosti što te ne izvedem u šetnju. Zato te zovem Isuse večeras, dođi u moj život,  živi sa mnom moj život, napravi ga drugačijim, po svom. Organiziraj sa mnom moj dan, obveze, unesi svoju radost u moj život. To Te molim Isuse. Treba Te moja obitelj, moja djeca, unučad, prijatelji............. Reci Isusu koga si mu u svome srcu večeras donio. U duhu možeš Isusu predati baš sve ljude. Zamoli sada Isusa da stavi sada svoju na ruku na nečiju bolest, muku, ovisnost, depresiju, neslogu.... Posebno Te molim za svako začeto dijete i naše obitelji, Tvome srcu povjeravamo sve koje zoveš u svoju svećeničku i redovničku službu. Dođi Isuse u sve brakove koji su trenutno u krizi. Daruj im svoju ljubav da se ponovo zavole i povjeravamo ih Tvome srcu. Hvala Ti što svaka situacija s Tobom dobro završava.

Isuse, čujem kako mojem srcu sada progovaraš: A što hoćeš da tebi učinim?..... Isuse, želim da me ozdraviš. Da se dotakneš mojih bolnih nogu, ruku, srca, glave, da se dotakneš svake moje bolesti i nemoći. Neka Tvoj sveti duh oživi svaku moju stanicu, ojača moju dušu i iscjeli svaki moj ožiljak nastao grijehom. Povedi me u Tvoju svetu slobodu, oslobodi me od rastresenosti, ružnih misli i riječi.... .... ..... Ojačaj moje pamćenje....... A vjeruješ li da ti ja to zaista mogu učiniti? Zagledana u Tebe Isuse, hoću Ti reći da Ti vjerujem, jer Ti si svemogući Bog. Ali ipak pomozi mojoj nevjeri, Isuse. Ne boj se, samo mi vjeruj. Rekao sam ti- onome koji vjeruje sve je moguće. Tvoja će te vjera spasiti........... (tišina). Isuse, čuo sam od Svetog Petra da nas Tvoje rane liječe: „Tvoje me rane iscjeliše“. Ponoviti ću rečenicu još jednom: „Tvoje me rane iscjeliše“............ Još bi htjela Isuse da me zahvati druga Tvoja misao: „Ja sam došao da život imaju u izobilju“. Da, Isuse, život trebam, a znam da mi ga Ti jedini možeš spasiti i dati. Hvala Ti, Isuse, za sve što mi daješ, za Tvoju ispružnu ruku kada ne mogu ustati, za svaku isplakanu suzu koju pretvaraš u radost, za zdravlje koje mi daruješ, za zrak koji dišem, hranu, vodu, ljepotu prirode koja me okružuje, kišu, sunce. Hvala Ti za sve jer sve je to Tvoje, a darovano nama da bi mogli živjeti.

Moj Isuse, pođi sada sa mnom mojoj kući, mojim nogama, mojim rukama, budi vidljiv na mojem licu, mojem govoru. Odmori moje tijelo dok spavam, a moj duh neka cijelu noć surađuje s Tobom i pripremi me za još jedan dan koji ću proživjeti sa Tobom. Amen.