KLANJANJE SVIBANJ 2023.

Pozdravljam te Isuse i klanjam ti se, moj živi prijatelju Isuse, u ovome komadiću kruha sakriveni, koji si bio začet po Duhu Svetome i probio se kroz nebesa , sišao na zemlju, rodio se u štalici u Betlehemu zbog mene. Klanjam ti se Isuse u utrobi tvoje Majke, koja je pješačila i nosila te Elizabeti da bi i njezino dijete u utrobi, zaigralo od radosnog susreta sa tobom. Klanjam ti se Isuse, malenom djetetu prikazanom u hramu. Klanjam se Tebi koji si se izgubio, da bi kao dječak propovijedao u sinagogi. Klanjam ti se Isuse u trenucima, kada si se na Maslinskoj gori znojio krvavim znojem za mene, kada su kapi Tvoje Presvete Krvi tekle kod bičevanja i krunjenja trnovom krunom. Kada si pod teretom križa nosio grijehe cijeloga svijeta i danas izlijevaš tu istu svoju Presvetu Krv za mene, u ovome kaležu Ljubavi. Klanjam ti se Isuse trenutku tvoga umiranja na križu, da bi ja živjela. Znao si da ću i ja doći na ovu zemlju i da daruješ svoj život i za mene, da bi moj život u tvome probodenom Srcu oživio. Hvala ti Isuse što si mi pod križem darovao Majku, da bude na mojem putovanju ovom zemljom, u svim mojim poteškoćama, da Majka bdije nadamnom i da me zagovara kod Tebe. Klanjam ti se Isuse, koji si nakon tri dana uskrsnuo iz groba, i uskrsli susretao žene i tvoje učenike. Sve to da bi te i ja danas i ovdje susrela pod prilikama kruha i vina. Otišao si na nebo da i meni pošalješ svoga Svetoga Duha i da i meni pripraviš mjesto kad ti se vratim. KLANJAM TI SE ISUSE TVOJEM ŽIVOTU, TVOJOJ OSOBI I SVJESNA SAM, DA U SVAKOJ SV MISI TVOJ ŽIVOT ZAHVAĆA MOJ, TVOJA OSOBA ULAZI U MOJU OSOBU I POSTAJEMO JEDNO TIJELO I JEDAN DUH. ZATO TI SE POKLANJAM MOJ ISUSE, DA ME VODIŠ KROZ OVO VRIJEME. DA ME TVOJ SVETI DUH VODI, LJUBI, ŠTITI I BRANI U OVOME SVIJETU, USVIM MOJIM BRIGAMAMA I POSLOVIMA. I DA SE RADUJE SAMNOM.

Moj Isuse, sada ti donosim pred tebe, do tvojih nogu svoju osobu, sve što imam i sve što jesam. Uranjam u tvoju prisutnost, sjedinjujem se sa tobom……ja jesam u tebi i ti u meni, po ovome kruhu koji blagujem za tvojim stolom. Tvoja osoba i moja osoba se susreću, baš sada ovoga trenutka kada sam te u tišini svoga srca, svjesna. Ti uskrsli Bog i čovjek i sada ovdje pred menom i u meni. Rekao si i sada govoriš svakome od nas: Tko jede moje Tijelo i pije moju Krv, taj ostaje u meni i ja u njemu. Zato sam ti i večeras došla Isuse, gladna ovoga kruha i žedna Tvoje Ljubavi. Moje noge trebaju Tvoje uskrsle noge, moje ruke trebaju Tvoje ruke, moje srce, treba Tvoje srce, Tvoju nježnost i Tvoju Ljubav, jer čovjek pored mene mi ne može dati te Ljubavi. Trebam tvoj pogled Isuse u mojim očima, Tvoj govor trebaju moje uši. Želim te više slušati moj Isuse, a manje da govorim ja. Neka Tvoja Krv poteče mojim i venama, oživljava to moje tijelo i duh, svaku moju stanicu kad ju zahvatiš. Reci i meni Isuse : USTANI I HODAJ, kada ja svojim snagama više ne mogu, a Ti me trebaš i tražiš da još hodam ovom zemljom i Tebe nosim izgubljenima. Ali znaš Isuse i rekao si da slijepac ne može slijepca voditi, ne mogu donijeti Život drugima, ako moj Život nije oživljen na Tvome. Zato te molim Isuse, prođi sada kroz moj život, vidi gdje je još mrak u mojem srcu, koje rane još krvare i bole ….sada ti to MIRNO SVE PREDAJEM U TVOJE RUKE I SAMO ŽELIM GLEDATI KAKO SVE GRIJEŠNO BRIŠEŠ U SOJOJ LJUBAVI, POVIJAŠ RANE I DARUJEŠ MI NOVO SRCE. Slušam kako mi govoriš: Evo ti moje Ljubavi, tamo gdje ti nedostaje ljubav majke, oca, muža, žene, djece….evo ti moje sigurnosti na mjesto tvojega straha, mojeg praštanja, tamo gdje ti ne možeš oprostiti, …..evo ti moje ljepote, tamo gdje je još ružnoća zbog tvojih grijeha,….evo ti moj mir tamo gdje je još tvoje srce nemirno,……UZMI SVE TO, JER JA SAM JEDINI LIJEK TVOJOJ DUŠI, TVOJIM RANAMA. NE ŽELIM DA SE VIŠE BAVIŠ SVOJOM PROŠLOŠĆU….

Hvala Ti moj milosrdni Isuse, što si i večeras oživio moj život. Kao da se tisuće lampica upalilo u mojem srcu u koje si zavirio Ti. Sve si to učinio večeras poradi mene, jer me ljubiš neizmjerno i ne daš me ovome svijetu. Ne uzimaš me iz ovoga svijeta, već mi daješ svoju snagu da budem s tobom prisutna u njemu, u svojoj obitelji, u svojim poslovima. A sada te molim Isuse i za sve svoje koje nosim u srcu…..svoju djecu, roditelje, braću, sve one koji su se udaljili od Tebe, koje je svijet ukrao. Rekao si da si došao potražiti svaku izgubljenu ovcu i da nisi došao zbog pravednika nego grešnika. Molim te za sve njih. Hvala Ti moj Isuse, što me pozivaš da i ovaj sveti kruh blagujem i za njih. Hvala ti za sve ljude koje si mi stavio na moj put. I za njih te molim. Spasi dušu njihovu. Spasi dušu moju. Spasi sve gladne, bolesne na duši i tijelu… prepuno je bolesti duše i tijela Isuse…..bolnice su nam pune, psihijatrije su pune, jer smo napustili Tebe. Vrati nas sebi Isuse, ne znam kako i po kome, ali znam da je samo Tebi to moguće. Evo ja želim biti ta koja te želim donijeti bratu pored sebe, na način da mu pričam o Dobroti, o Istini , ljepoti o nježnosti….. ZATO TI HVALA ZA SVE ŠTO MI DARUJEŠ DA BUDEM TAKVA. A sada te Molim Isuse, da položiš svoje ruke nad mene i sve koje sam ti u srcu donijela. Da položiš svoje ruke nad moje svećenike i sve svećenike cijeloga svijeta i čitavo čovječanstvo. Posebno te molimo za našeg đakona Ivana, kojeg si pozvao da bude tvoj svećenik. Predajemo ga Tvome Srcu i Srcu Tvoje Majke koju i on neizmjerno ljubi. AMEN.